17 setembre 2014

Inscripcions Extraescolars 2014-2015

Us adjuntem el full definitiu de les activitats extraescolars que oferim aquest any. Com sempre, desde l´Ampa treballem exclusivament per oferir als nens i nenes de l´escola unes activitats extraescolars de qualitat, amb un preu el més ajustat possible, per tal d´arribar a la major part de famílies, i també hem intentat que siguin variades i que cada dia tingueu opcions per als vostres fills, siguin alumnes d´infantil o de primària.

A partir del dia 16 de setembre i fins el 22 podreu passar per l´Ampa a formalitzar les inscripcions dels vostres fills. Cal recordar que les activitats es realitzaran sempre que hi hagi un nombre mínim d´assistents i, de la mateixa manera, en cas d´haver-hi activitats que tinguin una alta demanda, caldrà fer un sorteig entre tots aquells que s´hi hagin matricul.lat per tal de cobrir les places ofertades i aquest sorteig serà indiferent de la data en que es realitzi la inscripció.